Menu

Raaka-aineet

+

Työohje

  • Flora Professional Kasvirasvalevite 75 %, 2,5 kg 0.8 kg
  • Sokeri 0.5 kg
  • Kananmuna 0.6 kg
  • Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L 1.0 l
  • Vehnäjauho 0.8 kg
  • Leivinjauhe
  • Vaniljasokeri
  • Carte d'Or Kuningatarkeitto/-kiisseli 1,82kg/12L/8L 0.1 kg
  • Mustikka, pakaste 0.2 kg

...

Valmistus

  1. Työohje

    • Voitele ja korppujauhota 1/1 65 mm GN-vuoka. Vaahdota huoneenlämpöinen margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen ja vatkaa hyvin. Yhdistä kuivat aineet. Siivilöi rasva-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja Knorr Kuohua.
    • Ota 1/3 taikinasta erilleen. Sekoita siihen kiisseliaines ja mustikat. Levitä puolet vaaleasta taikinasta vuokaan. Lusikoi väliin kunigatartaikina ja evitä päälle loppu vaaleasta taikinasta.
    • Pistele veitsellä taikinan läpi, jotta taikinat vähän sekoittuvat.
    • Paista +175°C:ssa uunissa kypsäksi noin 45 minuuttia. Kumoa jäähtynyt kakku vuoasta ja leikkaa annospaloiksi.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu