Menu

Raaka-aineet

+

Inkivääri-uuniomenapyre

Crème brûlée

  • Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L 0.5 l
  • Kevytmaito 0.4 l
  • omenapyre 0.2 l
  • Carte d'Or Crème Brûlée 1,25 kg / 11 L 0.1 kg

...

Valmistus

  1. Inkivääri-uuniomenapyre

    • Poista omenoista kota ja paloittele reiluiksi paloiksi.
    • Yhdistä aineet kulhossa ja sekoita.
    • Levitä omenat uuninpellille ja paahda 180°C uunissa noin 15 minuuttia, kunnes omenat ovat paahtuneet ja alkavat hajota.
    • Soseuta omenat tasaiseksi tahnaksi sauvasekoittimella.
    • Siivilöi massa.
  2. Crème brûlée

    • Sekoita creme brule aines maitoon ja lisää sen jälkeen joukkoon kerma sekä 1,5 dl inkivääri-uuniomenapyre.
    • Kuumenna kiehuvaksi ja kaada annosvuokiin.
    • Anna hyytyä jääkaapissa.
  3. Viimeistely

    • Ennen tarjoilua ripottele pinnalle ruokosokeria ja karamellisoi kaasupolttimella.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu