Menu

Raaka-aineet

+

Valmistus


...

Valmistus

  1. Valmistus

    Kuumenna ketsuppi hiljalleen kiehuvaksi, lisää mukaan hienonnetut valkosipulit, chilit, etikka, ruskea sokeri ja suola. Keitä kasaan 15%. Mausta majoneesi suolalla, pippurilla ja savuaromilla. 
    Paista NoChicken Burgerit öljyssä, mausta suolalla ja pippurilla. 
    Litistä donitseja hieman kasaan. Levitä majoneesi halkaistun donitsin pohjan päälle, kasaa päälle kaksi tomaattiviipaletta ja muutama punasipulirengas. Sivele burgerin päälle reilusti ketsuppia ja aseta se punasipulien päälle. Lisää vielä toinen kerros tomaattia, punasipulia ja reilu majoneesi. Aseta toinen donitsin puolikas kanneksi ja glaseeraa se vielä ketsupilla.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu