Menu

Raaka-aineet

+

Grillatut kasvikset:

  • Kesäkurpitsa 0.4 kg
  • Munakoiso 0.4 kg
  • punasipuli 0.1 kg
  • Minitomaatti 0.2 kg
  • Sokeri 10.0 g
  • Suola 2.0 g
  • Flora Aromiöljy 2,4 L

Mangovinegretti:

Avocadomajoneesi:

  • Avokado 0.2 kg
  • Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg 0.1 kg
  • Sitruunamehu 14.0 g
  • Mustapippuri, rouhittu 1.0 g
  • Suola

Annoksen viimeistely:

  • pitaleipä 1.0 kg

...

Valmistus

  1. Grillatut kasvikset:

    Siivuta kesäkurpitsat ja munakoisot. Suolaa kevyesti ja anna hetki maustua. Kuivaa kasvisten pinnat, öljyä kevyesti ja grillaa. Kypsytä tarvittaessa 180 asteisessa uunissa 10 minuutin ajan. Mausta pippurilla. Puolita minitomaatit, suikaloi punasipuli ja mausta suolalla, sokerilla sekä pippurilla.
  2. Mangovinegretti:

    Sekoita mangosose, Hellmann´s Passion-mandariinivinegretti ja Savuchili Puré keskenään. Laita pursotinpulloon ja säilytä kylmässä.
  3. Avocadomajoneesi:

    Laita avokadon liha ja sitruunamehu korkeaan astiaan. Aja sauvasekoittimella tasaiseksi ja lisää majoneesi. Mausta suolalla japippurilla. Laita pursostinpussiin ja säilytä kylmässä.
  4. Annoksen viimeistely:

    Lämmitä pitaleivät ja täytä kerroksittain kasviksilla, mangovinegretilla, avocadomajoneesilla ja yrtti-salaatilla.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu