Menu

Raaka-aineet

+

Työohje

  • Kevytmaitojuoma, laktoositon 7.0 l
  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 3.0 l
  • Vehnäjauho 2.5 kg
  • Kananmuna 2.5 kg
  • Kauralese 0.5 kg
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.5 l
  • Knorr Lihaliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.1 kg
  • Turun Sinappia Mieto 6 kg 0.2 kg
  • Kinkkusuikale 0.5 kg
  • Kesäkurpitsa 2.0 kg
  • Fetajuusto 1.5 kg

Pannukakku voidaan valmistaa myös suolaisena versiona lisäämällä taikinan joukkoon kinkkua, kasviksia ja juustoa. Se sopii aamu- tai välipalaksi tai vaikkapa kokouskahville suolaiseksi tarjottavaksi.

...

Valmistus

  1. Työohje

    Sekoita kaikki taikinan raaka-aineet keskenään. Anna taikinan turvota hetki. Sekoita taikinan joukkoon kinkkusuikaleet, raastetut kesäkurpitsat ja fetajuustomurut. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun GN -vuokaan. (100 annoksen ohjeesta tulee 10 kpl 1/1 GN-vuokaa) Paista kypsäksi +170 °C:ssa noin 35 - 40 minuuttia. Leikkaa pannukakku tarjolle ja tarjoile salaatin kanssa.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu