Menu

Raaka-aineet

+

Työohje

  • Sokeri 0.2 kg
  • Kevytmaitojuoma, laktoositon 0.5 l
  • Rama Professional Kuohu 31% 1 L 0.5 l
  • Carte d'Or Crème Brûlée 1,25 kg / 11 L 0.1 kg
  • Appelsiininkuori

Appelsiininkuorella maustettu Creme Caramel kruunaa aterian.

...

Valmistus

  1. Työohje

    • Karamellisoi sokeri ja kaada annosvuokien pohjalle 4-5mm kerrokseksi.
    • Sekoita Creme Brule aines pieneen osaan kylmää maitoa.
    • Kuumenna loput nesteestä kiehuvaksi yhdessä raastetun appelsiininkuoren kanssa.
    • Lisää joukkoon kylmä Creme Brule -maitoseos ja kuumenna.
    • Siivilöi seos.
    • Annostele halutun kokoisiin vuokiin, jäähdytä kunnes seos on hyytynyt.
    • Kumoa annokset tajolle.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu