Menu

Raaka-aineet

+

Työohje

  • Carte d'Or Valkosuklaamousse 1,5 kg / 11 L 0.2 kg
  • Kevytmaito 0.3 kg
  • Crème Bonjour Maustamaton 0.1 kg
  • Banaanisose 0.2 kg
  • Kahvilikööri
  • Kahvijuoma 0.3 l
  • Sokeri 0.1 kg
  • Tiramisukeksi 0.2 kg
  • Kaakaojauhe
  • Banaanilastuja

...

Valmistus

  1. Työohje

    • Yhdistä mousseaines, maito ja tuorejuusto. Vaahdota kuohkeaksi vaahdoksi.
    • Sekoita banaanisose moussen joukkoon.
    • Yhdistä kahvilikööri, sokeri ja kahvi.
    • Kasta tiramisukeksejä kahvijuomassa ja lado niitä kerros tarjoiluvuoan pohjalle.
    • Levitä kerros moussea kostutettujen keksien päälle. Lado toinen kerros kostutettuja keksejä moussen päälle ja levitä päällimmäiseksi moussea.
    • Tasoita pinta ja anna tiramisun maustua kylmässä muutama tunti tai mielellään yön yli.
    • Siivilöi ennen tarjoilua tiramisun pintaan kerros kaakaojauhetta.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu