Menu

ILMAINEN LATAUS

Top 8 ruoka-alan trendiä -raportti​

Oletko kokki tai ravintolayrittäjä? Haluatko lukea trendeistä, jotka pitävät ravintolasi kilpailukykyisenä vuonna 2023? Siinä tapauksessa, et voi missata tätä trendiraporttia.

✔️ 8 tulevaisuuden trendiä ruoka-alan suunnannäyttäjiltä

✔️ 24 reseptiä maailman eri kolkista

✔️ Reseptit tuovat helpotusta nykyisiin haasteisiin kannattavuuden, työvoimapulan ja liiketoiminnan kanssa.

Kokin tai ravintolayrittäjän yhteystiedot
Etsi yrityksesi nimi ja osoite Googlen avulla.
UFS asiakasnumero
"Kokki pysyy kiireisenä pyrkiessään pitämään ruokalistansa trendikkäänä ja kiinnostavana. Nykyään se on entistäkin haastavampaa."

"Kokki pysyy kiireisenä pyrkiessään pitämään ruokalistansa trendikkäänä ja kiinnostavana. Nykyään se on entistäkin haastavampaa."

Kokki Kees van Erp
Global Executive Chef | Unilever Food Solutions

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu