Meille on tullut perinteeksi varaslähtö joulunviettoon Frank Jacobsenin talvisilla resepteillä, eikä tämäkään vuosi ole poikkeus. Ota esiin reseptit, tunne maut ja ryhdy toimeen! Äläkä unohda vilkaista Frankin ehdotuksia lisukkeiksi, sillä ne tekevät joulumenusta entistäkin vihreämmän. Rauhallisia joulunpyhiä!
Kolme lisuketta, jotka tekevät joulupöydästäsi vihreämmän!
Jouluruokaa katsellessa huomaa pian, että pöydällä on jo melko runsaasti hyviä, vihreitä raaka-aineita. Kaalia, sipulia, juureksia, pähkinöitä, appelsiineja sekä kuivattuja hedelmiä kuten taateleita ja viikunoita. Tehtäväksi jää oikeastaan vain löytää erilaisia tapoja yhdistellä näitä upeita raaka-aineita ja tässä joitain esimerkkejä.