Menu

Raaka-aineet

+

Kikherne-punajuurikastike:

Mornay-kastike:


Vuohenjuusto ja punajuuri ovat mainio makupari. Niistä voi valmistaa myös syntisen hyvän lasagnen, joka vie kielen mennessään.

...

Valmistus

  1. Kikherne-punajuurikastike:

    • Freesaa sipuleita Aromiöljyssä 10 minuuttia
    • Lisää punajuurisuikaleet ja freesaa vielä viisi minuuttia
    • Lisää loput kastikeainekset ja kiehauta
  2. Mornay-kastike:

    • Kiehauta maito ja lisää Knorr suuruste
    • Kieahuta sekoittaen viisi minuuttia
    • Kasaa lasagne ja ripottele lopuksi pinnalle vuohenjuusto
    • Paista 160 c 45 minuuttia
    • Anna kypsän lasagnen vetäytyä 15 minuuttia
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu