Menu

Raaka-aineet

+

Pullat

Hasselbackan perunat

  • Uuniperuna 10.0 kpl
  • Rypsiöljy
  • sormisuola

Pikkelöidyt sinapinsiemenet

Kastike

  • Sieniliemi 1000.0 ml
  • Flora Plant 31 % All Purpose 100.0 ml
  • Maille Dijon Originale Sinappi 6 x 865g 30.0 g
  • Ruohosipuli
  • Suola

...

Valmistus

  1. Pullat

    Freesaa hienonnettu sipuli tilkassa öljyä paistinpannulla. Sekoita plant, panko sekä mausteet ja anna turvota viisi minuuttia. Sekoita NoBeef tasaisesti massaan. Pyörittele massasta sopivan kokoisia pullia. Paista pannulla hyvä pinta. 
  2. Hasselbackan perunat

    Pese perunat hyvin. Viillota perunat ja pyörittele huolellisesti öljyssä. Mausta suolalla. Paista 185 asteisessa uunissa 50 – 60 minuuttia.
  3. Pikkelöidyt sinapinsiemenet

    Keitä sinapin siemeniä runsaassa vedessä kymmenen minuuttia. Siivilöi ja huuhtele. Yhdistä vesi, sokeri ja viinietikka kattilassa ja kiehauta pikkeliliemi. Vakumoi siemenet pikkeliliemessä.
  4. Kastike

    Keitä sieniliemi puoleen. Lisää plant, dijon sekä etikka ja kiehauta. Lisää lopuksi pikkelöidyt sinapinsiemen ja hienonnettu ruohosipuli. 
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu