Menu

Raaka-aineet

+

Vegaaninen Wallenberg

Perunakreemi

  • Peruna, puikula 670.0 g
  • Flora Professional laktoositon margariini 60 %, 600g 375.0 g
  • Kauramaitojuoma 200.0 ml
  • Suola 6.0 g

Sienisoija - sherrykastike

Pikkelöity punakaali

Friteerattu lehtikaali

  • Lehtikaali 100.0 g
  • Rypsiöljy
  • Suola

Kasvispaistos

  • Salottisipuli 3.0 kpl
  • Herne 200.0 g
  • Puolukka 100.0 g
  • Rypsiöljy
  • Suola
  • Mustapippuri myllystä jauhettu

...

Valmistus

  1. Vegaaninen Wallenberg

    Yhdistä NoBeef ja mausteet kutteriin ja aja sileäksi. Lisää Plant ohuena nauhana täydellä teholla sekoittaen. Taputtele massa 100g pihveiksi stanssia avuksi käyttäen. Pyörittele Panko jauhoissa.Paista kuumalla pannulla runsaassa öljyssä molemmin puolin. Paista lopuksi uunissa siten että pihvin sisälämpö 72 astetta.
  2. Perunakreemi

    Vakumoi kuoritut perunat, margariini ja kauramaito. Kypsennä höyryssä 100:ssa asteessa 40 minuuttia. Siivilöi perunat ja ota neste talteen erikseen. Paseraa perunat sihdin lävitse ja sekoita kuuma neste joukkoon. Mausta lopuksi suolalla.
  3. Sienisoija - sherrykastike

    Redusoi sieni liemi puoleen. Paahda hiivaa 180:ssä asteessa 45 minuuttia. Aja kypsä hiiva pystyblenderillä sileäksi öljyn kanssa. Lisää loput aineksista kastikkeeseen. Emulgoi hiivaöljy lopuksi kastikkeeseen.
  4. Pikkelöity punakaali

    .Kiehauta pikkeliainekset ylös ja jätä jäähtymään pannulla sivuun. Anna mausteiden uuttua noin tunnin verran ja siivilöi. Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi. Vakumoi pikkeliliemen kanssa. Siivilöi ja taputtele kuivaksi ennen esille kuumentamista.
  5. Friteerattu lehtikaali

    Revi lehtikaalista sopivan kokoisia lehtiä. Friteeraa nopeasti 175:ssä asteessa. Nosta paperille kuivumaan. Mausta välittömästi suolalla.
  6. Kasvispaistos

    Freesaa sipuliveneet öljyssä. Lämmitä punakaali nopeasti joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Viimeistele annos puolukoilla ja herneillä.

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu