Menu

Raaka-aineet

+

Valmistusohje

  • Parsa, tuore 1.0 kg
  • Vesi 1.0 l
  • Anjovisfilee 300.0 g
  • Purjosipuli 300.0 g
  • Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg 500.0 g
  • Lehtipersilja 100.0 g
  • Valkosipuli 50.0 g
  • Voipapu, säilyke 100.0 g
  • Vehnäjauho 500.0 g
  • Knorr Umami 1 kg 15.0 g
  • Kananmuna 2.0 kpl
  • Olut 4.0 dl
  • Vesi 2.0 dl
  • Rypsiöljy 1.0 dl
  • Suola 5.0 g
  • Sokeri 5.0 g
  • Kananmunan valkuainen 120.0 g
  • Rypsiöljy 2.0 l

...

Valmistus

  1. Valmistusohje

    • Kuori ja keitä parsat vedessä Knorr-kasvisliemessä.
    • Jäähdytä parsat, leikkaa ne kolmeen osaan ja aseta ne liinan päälle.
    • Leikkaa purjo pituussuunnassa ohuiksi suikaleiksi ja kalttaa ne nopeasti liemessä.
    • Aseta nekin liinaan päälle.
    • Paista valkosipulia uunissa noin 15 minuuttia 160 asteessa.
    • Sekoita keitetyt voipavut ja valkosipuli ja anna jäähtyä.
    • Sekoita valkosipuli- ja voipapusose Hellmann’s-majoneesiin ja mausta suolalla ja pippurilla.
    • Sekoita jauhot, munat, olut, vesi, ruokaöljy, suola ja sokeri.
    • Sido parsat, anjovikset ja persilja yhteen purjosipulinauhalla.
    • Kuumenna öljy 180 asteeseen.
    • Vatkaa kananmunien valkuaiset ja sekoita ne orlytaikinaan (juuri ennen paistamista).
    • Käännä parsapaketit taikinassa ja paista ne kullanruskeiksi.
    • Tarjoile heti valmiin dipin kanssa.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu