Menu

Raaka-aineet

+

Salaatti

  • Punakaali 0.8 kg
  • punasipuli 0.2 kg

Kastike

  • Hellmann's Vadelmavinegretti 1 L 0.1 l
  • Sokeri 30.0 g
  • Suola 6.0 g
  • Mustapippuri, rouhittu 1.0 g

Viimeistely

  • Vadelma

Vadelmainen punakaalisalaatti näyttää ja maistuu hyvältä. Salaatissa yhdistyy punakaalin, punasipulin ja vadelman maut. 

...

Valmistus

  1. Salaatti

    • Suikaloi punakaali ja punasipuli
    • Sekoita ne keskenään
  2. Kastike

    • Sekoita kastikeainekset keskenään
  3. Viimeistely

    • Sekoita salaatti ja kastike keskenään
    • Anna maustua yön yli
    • Koristele halutessasituoreilla vadelmilla ja tarjoile
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu