Menu

Raaka-aineet

+

Wakame muusi

  • Rosamunda 8.0 kpl
  • Täysmaito 300.0 ml
  • Voi 100.0 g
  • Wakame 50.0 n/a

Hapankaali "Coleslaw"

  • Hapankaali 200.0 n/a
  • Hellmann's Täysmajoneesi 5 kg 50.0 n/a
  • Caviart 20.0 n/a
  • Kevätsipuli 10.0 n/a

Kombulastut

  • Kombu 50.0 n/a
  • Seesamiöljy 20.0 ml
  • Suola

Kaali chipsit

  • Mustakaali 50.0 n/a
  • Lehtikaali 50.0 n/a
  • Rypsiöljy
  • Suola

...

Valmistus

  1. Wakame muusi

    Keitä perunat kuorineen reilulla suolalla maustetussa vedessä. Kuori kypsät perunat ja paina siivilän läpi sekoituskulhoon. Lämmitä maito sekä voi ja emulsoi se perunalumeen. Mausta suolalla. Sekoita wakame joukkoon.
  2. Hapankaali "Coleslaw"

    Purista hapankaali kuivaksi ja sekoita loput ainekset joukkoon.
  3. Kombulastut

    Liota kombu kylmässä vedessä 2 tuntia. Nosta kombu paperille ja kuivaa huolellisesti. Lisää seesamiöljy sekä suola ja levitä kauttaaltaan. Levitä kombu uunipellille ja kuivaa 80 astetta ja 12 tuntia. Paahda lopuksi 200 astetta ja 15 minuuttia.
  4. Kaali chipsit

    Leikkaa lehtiruoto kaaleista pois. Huuhtele kaalit ja kuivaa paperilla huolellisesti. Paista kaalit erissä kuumalla pannulla öljyssä ja mausta reilulla suolalla. Nosta paperille kuivumaan.
  5. Esillelaitto

    Liippaa levä-muusi tasaiseksi laakeaan, matalaan annosvuokaan (esim.creme brulee astia). Paina lusikalla keskelle monttu coleslawille, töki kaalichipsejä ja kombulastuja ympärille.Koristele annos kukilla ja vesikrassilla.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu