Menu

Raaka-aineet

+

Tomaatti-kookospannun valmistelu:

Porkkana-appelsiinisalaatti


Helposti valmistuva ja makumaailmaltaan runsas kalapata lämmittää sydäntä talven pimeydessä. Tarjoile vastakeitetyn riisin ja tuoreen porkkana-appelsiinisalaatin kanssa. Ruoka voidaan tarjoilla myös vegaanisena. Vaihda kala esimerkiksi The Vegetarian Butcherin NoChicken Chunks -paloihin.

...

Valmistus

  1. Tomaatti-kookospannun valmistelu:

    • Kuullota sipuli pehmeäksi. Lisää valkosipulipyree, tomaatti, kookosmaito, vesi, laakerinlehti, suola ja kasvisliemi. Keitä ja lisää perunat ja bataatit. Anna hautua 10 minuuttia, kunnes perunat pehmenevät.
    • Lisää pippuri ja mausta limetillä. Anna kiehua vielä noin minuutin ajan. Lisää kala ja anna sen höyrystyä valmiiksi kannen alla.
    • Tarjoilun yhteydessä koristele annos kookoshiutaleilla ja tuoreella korianterilla. Valmista lisukkeiksi tuore porkkana-appelsiinisalaatti ja höyrytettya riisiä
  2. Porkkana-appelsiinisalaatti

    • Sekoita soijapavut porkkanoiden, appelsiinin, hienonnetun korianterin ja Hellmann's-sitrusvinaigretten kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää päälle paahdettuja seesaminsiemeniä.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu