Menu

Raaka-aineet

+

Kanapullat

Panang-kastike


Panang on thaimaalainen maustesekoitus, joka sisältää chliä, galangalia, sitruunaruohoa, kuminaa ja valkosipulia. 

...

Valmistus

  1. Kanapullat

    • Sekoita jauhenlihan joukkoon maustepyreet, currytahna, sitruunankuori, kananmuna, fariinisokeri, sipulijauhe, suola ja pippuri. Pyörittele taikinasta pullia.
  2. Panang-kastike

    • Kuullota sipuli Aromiöljyssä. Lisää valkosipuli- ja inkivääripyreet ja kuullota vielä muutama minuutti.
    • Lisää vesi, kanafondi, kookosmaito, sitruunaruoho, sokeri, kalakastike, limetin lehdet, currytahna ja limetin mehu.
    • Kiehauta ja anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Siivilöi kastike.
    • Kiehauta kastike, lisää kanapullat ja anna niiden hautua kypsiksi panang-kastikkeessa.

    Vinkki! Voit kypsentää kanapullat myös erikseen uunissa joko höyryttämällä tai paistamalla.

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu