Menu

Raaka-aineet

+

Teriyaki kastike

  • Soijakastike 200.0 ml
  • Sake 200.0 ml
  • Riisiviinietikka 200.0 ml
  • Tamarikastike 200.0 ml
  • Ruokosokeri 50.0 g

Kasvikset

  • Bimi 400.0 g
  • Porkkana, kuorittu 400.0 g
  • Retikka 400.0 g
  • Edamame 200.0 g

Nuudelit

  • Tattari nuudeli 800.0 g

Esillelaitto:


...

Valmistus

  1. Teriyaki kastike

    Kiehauta kattilassa. Jäähdytä.
  2. Kasvikset

    Leikkaa kasvikset.
  3. Nuudelit

    Valmista nuudelit ohjeen mukaan. Jäähdytä nopeasti jäävedessä.
  4. Esillelaitto:

    Pyörittele TVB Tapiokassa. Kuumenna öljy wokissa ja paista TVB wokilla kullanruskeiksi. Lisää puolet kastikkeesta ja paista niin että kastike tiivistyy glaseeksi.Siirrä hetkeksi sivuun.Kuumenna öljy wokissa kuumaksi ja paista nuudeleita hetki. Lisää loput teriyaki kastikkeesta ja kiehauta kasaan. Lisää kananmunat kuumaan pannuun ja sekoita tikuilla samaan aikaan, anna hyytyä.
    Lisää lopuksi No Chicken ja kasvikset ja pöyräytä nopeasti sekaan.
    Viimeistele korianterilla, kevätsipulilla ja seesaminsiemenillä.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu