Menu

Raaka-aineet

+

Mausteseos

Valmistusohje


Lempeän sitruunainen broileri- pastavuoka jonka valmistus on myös helppoa ja nopeaa

...

Valmistus

  1. Mausteseos

    • Sekoita mausteseoksen raaka-aineet keskenään sekaisin erillisessä kulhossa.
  2. Valmistusohje

    • Lisää pataan ruokakerma ja sekoita mausteseos joukkoon voimakkaasti yhteensuuntaan sekoittaen, Sekoita tasaiseksi 
    • Lisää vesi ja sulatejuusto,sekoita tasaiseksi
    • Lisää broileri, Kohmeinen kasvissekoitus, sipulit ja pasta, (kaikki loput raaka aineet) sekoita tasaiseksi, annostele vuokiin ja siirrä kylmäsäilytykseen.
    • Paista uunissa yhdistelmäpaistolla 130 asteessa 40% kosteudella noin 50 minuuttia tai kunnes sisälämpötila on yli 80 astetta
    • Voit lopussa ruskistaa pinnan kuivapaistolla 180 asteessa 5 minuuttia
    - 20 annoksen ohjeella tulee 1kpl 1/1 65mm GN vuoka
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu