Menu

Raaka-aineet

+

Salaatti:

  • Punajuuri 0.6 kg
  • Keltajuuri 0.2 kg
  • Peruna 0.2 kg
  • Porkkana 0.2 kg
  • Sipuli 0.1 kg
  • Kananmuna 8.0 kpl
  • Silli 0.2 kg
  • Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg 0.4 kg
  • Ruohosipuli 30.0 g
  • Suola ja mustapippuri

Venäläinen klassikkosalaatti. Miten yksinkertaisista raaka-aineista voikin tulla näin hyvää!

...

Valmistus

  1. Salaatti:

    • Keitä juurekset kypsiksi
    • Kuutioi kasvikset ja mausta ne suolalla ja pippurilla
    • Keitä kananmunia 10 minuuttia ja jäähdytä ne
    • Pilko valkuaiset ja keltuaiset erikseen
    • Kuutioi silli
    • Kasaa kasvikset ja sillikerroksittain kulhoon
    • Laita majoneesi salaatin päälle
    • Koristele valkuaisella, keltuaisella ja ruohosipulilla
    • Voit myös sekoitta salaattiainekset keskenään
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu