Menu

Raaka-aineet

+

Pikkelöity Punakaali Slaw

  • Punakaali 300.0 n/a
  • Väkiviinaetikka 50.0 ml
  • Limemehu 100.0 ml
  • Mustapippuri
  • Suola 2.0 n/a
  • Hellmann's Täysmajoneesi 5 kg 200.0 n/a

Seksico Ranch Dressing

  • Hellmann's Täysmajoneesi 5 kg 100.0 n/a
  • Piimä, laktoositon 50.0 n/a

Frittitaikina

Step 4

  • Korianteri, tuore 50.0 n/a
  • Kevätsipuli 50.0 n/a

Step 5

  • Turskafilee 300.0 n/a
  • Suola 5.0 n/a

Step 7

  • Maissitortilla

Step 8

  • Fetajuusto 100.0 n/a
  • Maizena maissitärkkelys

...

Valmistus

  1. Pikkelöity Punakaali Slaw

    Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Lisää etikka joukkoon. Raasta limen kuori ja purista limen mehu sekaan. Mausta suolalla, pippurilla ja anna maustua puoli tuntia. Nosta kaalit liemestä ja sekoita täysmajoneesi joukkoon.
  2. Seksico Ranch Dressing

    Sekoita täysmajoneesi ja piimä keskenään. Laita kastike pursotinpussiin.
  3. Frittitaikina

    Valmista taikina sekoittamalla ainekset keskenään.
  4. Step 4

    Hienonna korianteri ja kevätsipuli.
  5. Step 5

    Leikkaa Turskan seläke 60 g paloiksi. Suolaa palat kevyesti.
  6. Step 6

    Pyörittele Turskat frittitaikinassa kauttaaltaan. Nosta taikinoitu Turska grillitikulla 170 asteiseen syväpaisot öljyyn kypsymään. Anna kypsyä noin 3 minuuttia tai kunnes taikina on kullanruskea ja rapea. Nosta ritilälle lepäämään hetkeksi.
  7. Step 7

    Paista maissi tortillat kuumalla pannulla n. 10 sekuntia per puoli ja siirrä ne märän keittiöliinan alle odottamaan.
  8. Step 8

    Kasaa tacot siten että alle fritattu kala pala, limellä maustettu coleslaw, Seksico ranch, korianteri ja kevätsipuli. Raasta päälle fetajuustoa Microplanella. Päälle hyvä loraus Seksico salsa verde kastiketta. Tarjoile lime lohkojen kanssa.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu