Menu

Raaka-aineet

+

Työohje

  • Lollo Rosso 250.0 g
  • Sydänsalaatti 250.0 g
  • Pekoni 150.0 g
  • Broilerin maksa 500.0 g
  • Salottisipuli 60.0 g
  • Hellmann's Vadelmavinegretti 1 L 1.0 dl
  • Vadelma 150.0 g
  • Seesamöljy 15.0 ml

Tämä kesäinen salaatti tarjoillaan tuoreiden vadelmien kera.

...

Valmistus

  1. Työohje

    1. Huuhdo ja paloittele salaatit.
    2. Paista pekoni rapeaksi ja valuta rasva pois.
    3. Puhdista broilerinmaksa ja halkaise kahtia.
    4. Paista maksa vaaleanpunaiseksi seesamiöljyssä ja
    mausta suolalla ja pippurilla. Lisää salottisipuli ja paista vielä muutama minuutti.
    5. Lisää joukkoon Vadelmavinegretti.
    6. Kokoa salaatti ja koristele tuoreilla vadelmilla.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu