Menu

Raaka-aineet

+

Riistakäristys

Viimeistely

  • Perunasose
  • Puolukkasurvos

Maistuva klassikko, joka sopii erityisesti syksyllä ja talvella tarjoiltavaksi. 

...

Valmistus

  1. Riistakäristys

    • Kuullota sipulit öljyssä
    • Lisää joukkoon kohmeinen riistakäristysliha ja ruskista se
    • Lisää vesi ja mausteet
    • Kuumenna ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi noin 1-1,5h
    • Sekoita Ruskea Peruskastike tilkkaan kylmää vettä ja lisää tasaisena nauhana kastikkeen joukkoon
    • Tarkista maku ja sakeus
  2. Viimeistely

    • Tarjoile valmis riistakäristys keitettyjen perunoiden tai perunasoseen ja puolukkasurvoksen kera
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu