Menu

Raaka-aineet

+

Valmistus


Nämä perinteiset, kuohkeat ja rapeat kalapihvit ovat loistavaa lohturuokaa parhaimmillaan! Vaihtoehtoisesti voit poistaa tillin ja sitruunankuoren ja maustaa pihvit aasialaisittain inkiväärillä, sitruunaruoholla, chilillä, korianterilla ja kevätsipulilla.

...

Valmistus

  1. Valmistus

    • Sekoita kaikki ainekset paitsi panko ja öljy. Muotoile massasta pihvejä ja leivitä panko korppujauhoilla
    • Paista kalapihvit, kunnes ne ovat rapeita ja kullanruskeita. 
    • Tarjoile tanskalaisen remouladen ja tuoreen vihreän salaatin kanssa.
    Vinkki Aasialaiseen maustamiseen: Poista tilli ja sitruunankuori yllä olevasta reseptistä ja lisää seuraavat ainekset: 1 kpl sitruunaruohoa, hienonnettuna. 1 punainen chili, siemenet poistettuna ja hienonnettuna. 40 g tuoretta korianteria, hienonnettuna. 30 g tuoretta inkivääriä, raastettuna. 60 g kevätsipulia, ohuina siivuina. Tarjoile tuoreen aasialaisen nuudelisalaatin, limeviipaleiden ja shoyu-kastikkeen kera.
    • Vinkki! Voit myös paistaa kalamassan suoraan Gn vuoassa murekkeen tapaan.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu