Menu

Raaka-aineet

+

Valmistusohje

  • Tomaatti 408.0 g
  • punasipuli 111.0 g
  • Suolakurkku 200.0 g
  • Porkkana 300.0 g
  • Saaristolaisleipä 300.0 g
  • Lehtikaali 50.0 g
  • Tilli 40.0 g
  • Hellmann's Vadelmavinegretti 1 L 1.0 dl
  • Knorr Tomatino 3 kg 100.0 g

Toscanalainen leipäsalaatti muuntuu hienosti pohjolan makuihin. Suolakurkku, mallasleipä, porkkana ja lehtikaali siirtävät tämän klassikkosalaatin uusille leveysasteille. Tomaattinen vadelmavinegretti viimeistelee upean makumaailman. Sopii vegaaneille.

...

Valmistus

  1. Valmistusohje

    1. Sekoita leikatut kasvikset keskenään.
    2. Sekoita vinegretti ja tomatino keskenään.
    3. Kokoa salaatti kerroksittain ja kaada kastiketta kerrosten väliin.
    4. Koristele kastikeella ja tillillä
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu