Menu

Raaka-aineet

+

Salaatti:

  • Tattari 0.1 kg
  • Keltasipuli 0.3 kg
  • Flora Aromiöljy 2,4 L
  • Varhaisperuna 1.2 kg
  • Minipinaatti 0.5 kg
  • Tilli 0.1 kg
  • Kevätsipuli 0.1 kg
  • Suola ja mustapippuri

Punasipulivinegretti:


Ensimmäiset uudet perunat ovat kesän kohokohta kaikkialla Pohjoismaissa. Tässä reseptissä uudet perunat saavat kaverikseen tillin ja paahdetun tattarin. Maukas salaatti pohjolan kesään.

...

Valmistus

  1. Salaatti:

    • Keitä tattarit paketin ohjeen mukaan. Valuta ja jäähdytä
    • Freesaa silputtuja sipuleita pannulla, kunnes ovat kypsiä. Lisää tattarit loppuvaiheessa ja anna paistua hetken aikaa.
    • Keitä perunat suolavedessä napakan kypsiksi ja jäähtyä.
    • Viipaloi perunat.
    • Sekoita salaattiainekset keskenään ja mausta punasipulivinegretillä.
    • Voit tarjoilla salaattia sellaisenaan tai esimerkiksi grillivartaiden kera.
  2. Punasipulivinegretti:

    • Sekoita ainekset ja mausta.
    • Tarjoile salaatin kera.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu