Menu

Raaka-aineet

+

Paistettu broilerin rintafilee

  • Broilerin rintafilee 10.0 kpl
  • Rypsiöljy
  • Voi
  • Suola
  • Mustapippuri myllystä jauhettu
  • Valkosipulinkynsi
  • Sitruunatimjami

Confattu herkkusieni

  • Herkkusieni, kokonainen 400.0 g
  • Rypsiöljy
  • Sitruuna 1.0 kpl
  • Soijakastike 20.0 g
  • Suola
  • Mustapippuri myllystä jauhettu
  • Lehtipersilja 10.0 g
  • Ruohosipuli 10.0 g

Kanakerma

  • Knorr Professional Kanafondi 1 L 2000.0 ml
  • Kuohukerma 600.0 ml
  • Soijakastike 20.0 ml
  • Sitruuna 1.0 kpl

Knorr Professional KANAFONDista valmistat maukkaan täyteläisen Kanakerman paistetun broilerin kylkeen. 

...

Valmistus

  1. Paistettu broilerin rintafilee

    Kuumenna öljy ja voi paistinpannulla. Paista broilerin fileetä kummaltakin puolelta kolme minuuttia. Lisää pannulle valkosipuli ja timjami. Valele kuumaa öljyvoiseosta broilerin pintaan paistaessa. Paista lopuksi uunissa 160 asteessa 5 minuuttia. Vaihtoehtoisesti kypsennä broileri vakuumissa pussissa 62 asteisessa vesihauteessa tunnin ajan. Ota filee pois pussista ja paista kuumalla pannulla öljyvoiseoksessa timjamin ja valkosipulin kanssa kunnes pinnalta kullanruskea.
  2. Confattu herkkusieni

    Putsaa ja poista jalat sienistä. Laita sienet 100 asteiseen syväpaistoöljyyn kypsymään. Nosta hitaasti 160 asteeseen. Kääntele sieniä jotta ne kypsyvät tasaisesti. Sienet ovat valmiita kunnes kaikki neste on kiehunut sienistä pois. Nosta talouspaperille valumaan. Lohko sienet. Mausta sitruunanmehulla, -kuorella, suolalla, soijakastikkeella, pippurilla ja hienonnetulla ruohosipulilla sekä persiljalla.
  3. Kanakerma

    Redusoi kanaliemi ¼ osaa alkuperäisestä nesteen määrästä. Kiehauta kerma joukkoon. Mausta soijalla ja sitruunamehulla.
  4. Viimeistele

    Lehtipersiljan lehdillä
    Krasseilla
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu