Menu

Raaka-aineet

+

Munakoisokeitto

Hunajadressing

  • Crème Bonjour Naturel Laktoositon tuorejuusto 1,5 kg 0.1 kg
  • Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L 0.1 l
  • Sitruunamehu 0.4 dl
  • Hunaja 20.0 g
  • Maille Dijon Originale Sinappi 6 x 865g 20.0 g
  • Suola
  • Mustapippuri, rouhittu

Lisäkkeet

  • Minitomaatti 0.1 kg
  • Auringonkukansiemen 50.0 g

Munakoisoa käytetään laajalti lähi-idän alueella. Paikallisilta toreilta munakoisoa löytyy lukuisissa eri muodoissa ja väreissä. Tämä melko vaatimattoman oloinen raaka-aine taipuu yllättävän moneen muotoon. Tällä reseptillä saan täyteläisen ja upean makuisen keiton, joka saa sopii niin kesään kuin talveenkin.

...

Valmistus

  1. Munakoisokeitto

    • Puolita munakoisot pitkittäin ja suolaa leikkuu pinnat.
    • Laita munakoisot puolikkaat lihapuoli ylöspäin uunipellille.
    • Paahda 170 asteisessa uunissa 40 minuuttia, kunnes paahtuneita ja kypsiä.
    • Siivuta sipulit ja hauduta ne kattilassa Aromiöljyssä miedolla lämmöllä kypsiksi.
    • Kaavi munakoison sisus lusikalla ja heitä kuoret pois.
    • Laita munakoison sisus sipuleiden sekaan kattilaan ja lisää juustokumina sekä valkosipuli.
    • Freesaa miedolla lämmöllä vielä pari minuuttia.
    • Lisää vesi, kanaliemi ja tahnamauste.
    • Keitä miedolla lämmöllä noin10 minuuttia.
    • Lisää Knorr Ruoka 15 % ja kiehauta.
    • Aja blenderillä tai sauvasekoittimella tasaiseksi ja mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Hunajadressing

    • Sekoita Crème Bonjour, Knorr Kuohu, sitruunamehu, hunaja ja Maille Dijon tasaiseksi kastikkeeksi.
    • Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Lisäkkeet

    • Tarjoile keitto hunajadressingin, minitomaattien ja aurinkokukan siementen kera.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu