Menu

Raaka-aineet

+

Täyte

  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.2 dl
  • Sipuli 222.0 g
  • Bataatti 316.0 g
  • Kaali, suikaloitu 400.0 g

Taikina

Viimeistely


Okonomyaki on japanilainen pannukakku., jonka täytteenä voi käyttää melkein mitä vain. Pannukakut paistetaan rapeiksi ja tarjoillaan soijan sekä Hellmann's majoneesin kanssa.

...

Valmistus

  1. Täyte

    1. Kuullota hienonnetut sipululit kypsiksi Aromiöljyssä.
    2. Sekoita sipulit, raastettu kaali ja bataatti keskenään.
  2. Taikina

    3. Sekoita taikinan ainekset tasaiseksi ja lisää kuullotetut kasvikset joukkoon.
    4. Kuumenna pannu ja lisää Aromiöljyä. Nosta taikinasta halutun kokoisia lettuja pannulle ja paista molemmin puolin.
    5. Kypsennä loppuun 170 C:ssa uunissa n. 5 minuuttia.
  3. Viimeistely

    6. Sekoita Knorr kylmätärkkelys (2 g)ja Ketjap Manis. Anna tekeytyä hetki.
    7. Tarjoile pannukakut Ketjap manis-kastikeen ja majoneesin kanssa.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu