Menu

Raaka-aineet

+

Tonkatsukastike

  • Maille Dijon Originale Sinappi 6 x 865g 50.0 g
  • Ketjap manis soijakastike 100.0 ml
  • Ketsuppi 200.0 g

Munakoisopihvi

  • Munakoiso 4.7 kg
  • Suola 12.0 g
  • Maizena maissitärkkelys 100.0 g
  • Pankojauho 200.0 g

Tonkatsu on japanilainen versio possunleikkeestä, joka tarjoillaan kaaliraasteen, misokeiton ja tonkatsu-kastikeen kera. Tässä versiossa possu on vaihdettu munakoisoon. Lohturuokaa parhainmillaan. Sopii vegaaneille.

...

Valmistus

  1. Tonkatsukastike

    1. Sekoita kastikeainekset keskenään ja laita kylmään.
  2. Munakoisopihvi

    2. Leikkaa munakoisot pitkittäin keskeltä halki ja leikkaa kuperalta puolelta ohut siivu pois.
    3. Paneroi suolalla maustetussa Maizenassa, jonka jälkeen penslaa leikkuupinnat tonkatsukastikeella. (Noin 1/3 kastikeesta, säästä loput tarjoiluun).
    4. Pyöritä lopuksi pankossa ja paista Aromiöljyssä molemmin puolin ruskeaksi.
    5. Loppukypsennä 180 C:ssa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes munakoiso on kypsä.
  3. Kaaliraaste

    6. Sekoita kaaliraasteen ainekset keskenään ja tarjoile pihvin lisäkkeenä.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu