Menu

Raaka-aineet

+

Kastike


Vuosien saatossa monet kansat ovat jättäneet jälkensä Marokon ruokakulttuuriin. Marokkolainen keittiö on saanut vaikutteita Lähi-idästä, Välimeren maista ja Afrikasta. 
  

...

Valmistus

  1. Kastike

    • Freesaa kuutioitu sipuli öljyssä.
    • Lisää kuivamausteet ja freesaa vielä hetki.
    • Sekoita Vaalea Peruskastike pieneen määrään kylmää vettä ja kaada pataan. Lisää loppu vesi. Kuumenna kiehuvaksi.
    • Lisää Tomatino, sitruunamehu ja Savuchilipyre.
    • Kuumenna lihapullat jakaadakastike lihapullien päälle.
    • Tarjoa yrteillä maustetun riisin kanssa.
  2. .

    • Freesaa kuutioitu sipuli öljyssä.
    • Lisää kuivamausteet ja freesaa vielä hetki.
    • Sekoita Vaalea Peruskastike pieneen määrään kylmää vettä ja kaada pataan. Lisää loppu vesi. Kuumenna kiehuvaksi.
    • Lisää Tomatino, sitruunamehu ja Savuchilipyre.
    • Kuumenna lihapullat jakaadakastike lihapullien päälle.
    • Tarjoa yrteillä maustetun riisin kanssa.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu