Menu

Raaka-aineet

+

Kirjolohi

Broccoliini

  • Bimi 200.0 dg
  • Suola
  • Rypsiöljy

Tapioca helmet

  • Tapioca helmi 50.0 g
  • Mirin (Riisiviinietikka) 50.0 ml
  • Kalakastike (fish sauce) 50.0 ml
  • Soijakastike 50.0 ml
  • Inkivääri öljy 10.0 ml

Esille laittaessa

  • Avokado
  • Granny Smith omena
  • Sitruuna verbena
  • Korianterin kukka

...

Valmistus

  1. Kirjolohi

    Yhdistä nesteet, sokeri ja suola kattilassa. Lämmitä kunnes sokeri liukenee joukkoon, jäähdytä kylmäksi. Peitä kirjolohifilee marinadilla tunniksi, tämän jälkeen kuivaa filee hyvin paperilla. Hiillosta filee toiselta puolelta kaasupolttimella ja siivuta ohuelti. Mausta sormisuolalla. 
  2. Broccoliini

    Ryöppää broccoliini kiehuvassa vedessä 10 sekuntia, jäähdytä jäissä tai kylmän juoksevan veden alla. Kuivaa paperilla, öljyä kevyesti ja hiillosta kaasupolttimella. Mausta suolalla. 
  3. Tapioca helmet

    Lisää tapioca helmet kiehuvaan veteen ja keitä 10min. Siivilöi ja huuhtele kylmän veden alla. Sekoita kaikki raaka-aineet kulhossa ja anna helmien maustua marinadissa tarjoiluun asti. 
  4. Esille laittaessa

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu