Menu

Raaka-aineet

+

Step 1


"Perinteikkäällä linjalla jatketaan. Mantelikala on yksi makumuisto peruskoulusta. Se oli aina ihan kamalaa. Mutta jo silloin ajattelin niin että pakko sen on olla hyvää jos sen tekisi paremmin. Siitä asti ajatus on tavallaan kummitellut alitajunnassa että pitäisi toteuttaa paremmin tehty mantelikala mutta jostain syystä se ei koskaan ole tapahtunut. Nyt oli hyvä hetki kokeilla. Mantelikalaan istui loistavasti dijon ja joulu fiilistä boostaa muskottipähkinä ja pomeranssin kuori."
Suomen kokkimaajoukkueen kapteeni Matias Haapsaari

...

Valmistus

  1. Step 1

    Sekoita korppujauhoista, dijonista, kermasta ja mantelista massa (mausta muskotilla ja pomeranssin kuorella). Levitä kalan päälle ja kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 8 min.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu