Menu

Raaka-aineet

+

Työohje


Manakish on libanonilainen pizzaa muistuttava ruoka. Libanonissa manakisheja ostetaan usein pienistä kojuista ja syödään aamupalaksi, mutta ne sopivat hyvin myös välipalaksi ja pieneksi lounaaksi.

...

Valmistus

  1. Työohje

    • Lämmitä uuni 225 asteeseen. Laita kaksi uunipeltiä uuniin.
    • Ruskista jauheliha yhdessä sipulin, juustokuminan ja Ras el hanoutin kanssa. Lisää maustepyree, sitruunankuori, Knorr Häränlihafondi ja persilja.
    • Ota pizzataikina jauhotetulle pöytätasolle ja vaivaa taikinaa noin 10 minuuttia. Jaa taikina kahteen osaan ja kaulitse molemmat palat pyöreiksi pizzoiksi leivinpaperin päällä.
    • Levitä harissatahna taikinan päälle ja lisää jauheliha. Levitä murustettu juusto päälle. Ota kuuma uunipelti pois uunista ja vedä leivinpaperi sen päälle.
    • Paista manakisheja uunissa 7−10 minuuttia. Leipien on tarkoitus olla valkoisia ja pehmeitä eikä saada väriä. Tarjoile leivät vastapaistettuina mieluiten jogurtin kanssa.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu