Menu

Raaka-aineet

+

Naudan sisäfileepihvit

  • Naudan sisäfilee 1.5 kg

Reduktiopohja

  • Rypsiöljy 50.0 ml
  • Salottisipuli 500.0 g
  • Maille valkoviinietikka 100.0 ml
  • Valkoviini 500.0 ml
  • Vesi 300.0 ml
  • Valkopippuri 10.0 g
  • Laakerinlehti 2.0 kpl

Cafe de paris hollandaise

  • Kananmunan keltuainen 35.0 g
  • Reduktio liemi 50.0 ml
  • Voi 400.0 g

Maustetahna


Tämä annos ei paljon esittlyjä kaipaa. Yksinkertaiset ja laadukkaat raaka-aineet nousevat kunniaan tässä klassikko annoksessa. Cafe de paris mausteseoksen valmistat helposti Knorr pyreistä ja tahnnoista. 

...

Valmistus

  1. Naudan sisäfileepihvit

    • Kypsennä pihvit haluaamaasi kypsyyteen ja mausta suolalla
  2. Reduktiopohja

    • Kuumenna kattilassa rypsiöljy ja lisää salottisipulit, freesaa
    • Lisää joukkoon valkoviinietikka, valkoviini ja vesi
    • Keitä miedolla lämmöllä nippuun, jäljelle jäävä liemi noin 1/3
    • Nosta liemi sivuun ja lisää joukkoon valkopippurit ja laakerinlehti, anna levätä 30min.
    • Siivilöi, jäähdytä ja säilytä viileässä. 
  3. Cafe de paris hollandaise

    • Valmista hollandaise perinteisen tapaan joko vesihautessaa tai suoraan liedell kypsentämällä keltuaiset ja reduktio.
    • Vispaa joukkoon voisula vähän kerrassaan. 
    • Mausta hollandaise sitruunamheulla ja maustetahnalla noin 1rkl tai makusimukaan, ohje alla
  4. Maustetahna

    • Sekoita kaikki aineet yhteen
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu