Menu

Raaka-aineet

+

Makaroni ja juustokastike

  • Makaroni 0.4 kg
  • Vesi 0.5 l
  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 0.5 l
  • Knorr Roux vaalea suuruste 10 kg 60.0 g
  • Cheddarjuusto 0.2 kg
  • Maille Dijon Originale Sinappi 6 x 865g 15.0 g
  • Suola 10.0 g
  • Cayennepippuri

Kuorrutus ja kypsennys

  • Korppujauho 75.0 g
  • Paprika, jauhettu 2.0 g
  • Voi 30.0 g

Amerikkalaiset rakastavat juustoa. Keskiverto amerikkalainen syö vuodessa n. 13,5 kg juustoa. Tämä klassikko on lohturuokaa parhaimmillaan.

...

Valmistus

  1. Makaroni ja juustokastike

    • Keitä makaroni suolavedessä ja jäähdytä.
    • Laita vesi ja Knorr Ruoka kattilaan ja kiehauta.
    • Sekoita Knorr Roux kiehuvaan nesteeseen tasaisesti sekoittaen.
    • Keitä parin minuutin ajan.
    • Ota kattila sivuun ja lisää juustoraaste sekä dijon. Sekoita tasaiseksi.
    • Sekoita juustokastike ja makaroni keskenään.
    • Laita massa voideltuun pakkiin.
  2. Kuorrutus ja kypsennys

    • Sekoita juustoraaste, korppujauho ja paprika keskenään kulhossa.
    • Levitä kuorrute tasaisesti paistoksen pinnalle.
    • Lisää voi kuutiot lopuksi.
    • Paista 180-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia, kunnes ruoka kuplii ja on saanut kullanruskean värin.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu