Menu

Raaka-aineet

+

Step 1

  • Vesi 2.0 l
  • valkoviinietikka 30.0 ml
  • Suola 15.0 g
  • Kananmuna 10.0 kpl

Hollandaisekastike:

  • munan keltuaisia 3.0 kpl
  • Sitruunamehu 30.0 g
  • Vesi 30.0 ml
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 500.0 ml

Halstrattu lohitartar:

  • Lohifilee, tuore 1.0 kg
  • Punajuuri, etikkaliemessä 400.0 g
  • Ruohosipuli, kuivattu 5.0 g
  • Valkopippuri
  • Suola

...

Valmistus

  1. Step 1

    1. Lämmitä Flora Aromiöljy + 55 C asteiseksi. 2. Vatkaa keltuaiset, kalafondi, sitruunanmehu ja vesi kattilassa. Kuumenna seosta miedolla lämmöllä liedellä tai vesihauteessa, kunnes se on 65 -asteista. Ota kattila pois liedeltä tai vesihauteesta, kun oikea lämpötila on saavutettu. 3. Kaada Flora Aromiöljy munaseokseen ohuena nauhana koko ajan vatkaten. 4. Mausta kastike valkopippurilla ja lisää sitruunamehua maun mukaan.
  2. Hollandaisekastike:

    1. Lämmitä Flora Aromiöljy + 55 C asteiseksi. 2. Vatkaa keltuaiset, kalafondi, sitruunanmehu ja vesi kattilassa. Kuumenna seosta miedolla lämmöllä liedellä tai vesihauteessa, kunnes se on 65 -asteista. Ota kattila pois liedeltä tai vesihauteesta, kun oikea lämpötila on saavutettu. 3. Kaada Flora Aromiöljy munaseokseen ohuena nauhana koko ajan vatkaten. 4. Mausta kastike valkopippurilla ja lisää sitruunamehua maun mukaan.
  3. Halstrattu lohitartar:

    1. Hienonna lohi ja valutetut punajuuret. Lisää silputtu ruohosipuli. Mausta suolalla ja valkopippurilla. 2. Muotoile lohitartarista pihvejä ja paista niitä noin minuutti kummaltakin puolelta. 3. Tarjoilu: Asettele uppomunat lohitartarpihvien päälle ja viimeistele kaatamalla hollandaisekastiketta munien päälle. Tarjoile heti. 4. Tarjoile lisäksi vihersalaattia.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu