Menu

Raaka-aineet

+

Valmistus


Karibialainen keittiö on sekoitus eri maiden ruokakulttuureista. Intialaiset siirtolaiset toivat mukanaan eksoottiset maustesekoitukset, curryruoat ja chutneyt. Currystä on siksi tullut osa karibialaista keittiötä, etenkin Trinidadissa ja Jamaikalla. Curry onkin yksi jamaikalaisen keittiön erikoisuuksista. Jamaikalainen curry on tavallisesti miedompaa kuin intialainen.

...

Valmistus

  1. Valmistus

    • Kuullota sipuleita noin viisi minuutin ajan
    • Lisää bataatit ja kuullota vielä viisi minuuttia.
    • Leikkaa lehtikaalin keskiruoto pois ja suikaloi lehdet.
    • Lisää mausteet ja puolet lehtikaalista. Kuullota parin minuutin ajan.
    • Lisää loput kaalit, vesi, kasvisfondi, ja kookosmaitoa.
    • Mausta suolalla sekä pippurilla ja anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia tai kunnes bataatit ovat kypsiä.
    • Suurusta lientä halutessasi Maizenalla.
    • Koristele curry paahdetuilla kurpitsansiemenillä.
    • Tarjoile riisin sekä limen lohkojen kera.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu