Menu

Raaka-aineet

+

Lihapullat

Kormakastike

Tarjoilu

  • Basmati riisi
  • Korianteri, tuore
  • Mango chutney

Korma on mausteinen ja raikas Pohjois-Intiasta peräisin oleva currysekoitus, jota käytetään tässä kastikkeessa. Tämä resepti on helppo valmistaa, ja lihapullat maistuvat herkullisilta keitetyn riisin, kurkkusalaatin ja jogurtin kanssa. Halutessasi voit lisätä kastikeeseen rusinoita tai chatneytä tuomaan makeutta. Voit käyttää myös valmiita lihapyöryköitä.

...

Valmistus

  1. Lihapullat

    • Kiehauta vesi ja lisää tattarisuurimot. Vähennä lämpöä ja anna hautua 20 minuuttia
    • Sekoita tasaiseksi massaksi lammasjauheliha, tattarit, Kasvisfondi, raastettu sitruunankuori, Valkosipuli tahnamauste, hienonnettu minttu ja suola.
    • Pyöritä massasta pieniä lihapullia ja laita ne voideltuun GN-vuokaan
    • Paista lihapullat uunissa 190 asteessa 15 minuutin ajan. Vaihtoehtoisesti voit laittaa lihapullat suoraan Kormakastikkeeseen esipaistamatta niitä uunissa ja kypsentää nekastikeessa jokouunissa 175 asteessa 20 minuuttia tai liedellä. Lisää tarvittaessa vettä.
  2. Kormakastike

    • Kuullota Knorr Intialainen Korma -maustetahnaa ja Knorr Inkivääri -tahnaa aromiöljyssä muutaman minuutin ajan
    • Lisää Knorr Tomatino, vesi, kanelitangot, kookosmaito ja Knorr Kanaliemi
    • Sekoita ja mausta suolalla ja pippurilla
    • Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 10 minuuttia
  3. Tarjoilu

    • Tarjoile lammaslihapullat Korma tuoreen korianterin, keitetyn riisin ja mangochutneyn kanssa.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu