Menu

Raaka-aineet

+

Työohje


Kylmän tomaattikeiton voi valmistaa hyvissä ajoin etukäteen. Sen maku vain paranee säilytyksen aikana.

...

Valmistus

  1. Työohje

    1. Leikkaa tomaatit, kurkku ja paprika pieniksikuutioiksi ja kääntele joukkoon valkosipuli, HELLMANN’S Omenasiideri-Sherryvinegretti, suola ja Savuchili -pyree. Anna marinoitua vähintään 30 minuuttia.2. Soseuta kasvikset karkeaksi keitoksi, mausta suolalla ja sitruunamehulla. Jäähdytä keitto.3. Ennen tarjoilua, sulata katkaravut ja valuta ne. Kuori kurkku, poista siemenet ja kuutioi se. Hienonna tilli.Tarjoakeitto kylmänä kurkkukuutioiden, katkarapujen ja tillin kera.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu