Menu

Raaka-aineet

+

Sushiriisi

  • Sushiriisi 6.0 dl
  • Mirin (Riisiviinietikka) 100.0 g
  • Riisiviinietikka 100.0 l
  • Suola

Korealainen chilimajoneesi

Marinadi

  • Soija, japanilainen 7.0 g
  • Seesamöljy 3.0 rkl
  • Sitruuna- tai limemehu 3.0 rkl
  • Gochujang, chilipasta Korealainen 2.0 rkl

Pikkelöity retiisi

  • Retiisi, kuorittu ja suikaloitu 200.0 g
  • Sokeri 1.0 dl
  • Vesi 2.0 dl
  • Etikka 0.5 dl

Kimchi

Tarjoiluun


Perinteinen Poke bowl on tässä reseptissä taipunut kasvispohjaiseen vaihtoehtoon, jossa proteiinina toimivat herkulliset The Vegetarian Buchersin NoChicken Chunksit. Resepti saattaa vaikuttaa pitkältä, mutta suurin osa siitä valmistetaan hyvissä ajoin jopa 48 tuntia ennen tarjoilua optimaalisen maun ja raikkaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

...

Valmistus

  1. Sushiriisi

    • Huuhtele ja keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaan.
    • Sekoita suola, mirin ja etikka ja mausta riisi varovasti.
    • Peitä riisi kannella tai muovikelmulla ja anna sen levätä vähintään 30 minuuttia.
  2. Korealainen chilimajoneesi

    • Sekoita kaikki ainekset ja säilytä kylmässä tarjoiluun asti.
  3. Marinadi

    • Sekoita kaikki ainekset.
  4. Pikkelöity retiisi

    • Sekoita vesi, etikka ja sokeri·
    • Sekoita lientä kunnes sokeri liukenee kokonaan.·
    • Laita kuorittu ja suikaloitu retiisi lasipurkkiin ja peitä liemellä ja kannella. ·
    • Anna levätä jääkaapissa vähintään 5 tuntia ennen käyttöä.
  5. Kimchi

    • Huuhtele kiinankaali kylmässä vedessä ja leikkaa 5 cm paloiksi.
    • Kaada vesi pois ja sekoita kaali suolaan kulhossa.
    • Anna suolatun kaalin levätä huoneenlämmössä 5 tuntia
    • Leikkaa purjo vinottain ja huuhtele se huolellisesti vedessä ja viipaloi ohuelti.
    • Huuhtele kaali huolellisesti kylmässä vedessä ja purista ylimääräinen vesi siivilää apuna käyttäen. Laita kaali takaisin kulhoon.
    • Kulhossa: Sekoita kaali kimchipohjan, valkosipulin, inkiväärin ja purjon kanssa.
    • Sekoita Knorr Kylmäliukoinen tärkkelys go chu garu -chilijauheen kanssa ja sekoita sitten huolellisesti kaalin kanssa.
    • Jaa kaali kahteen vakuumipussiin ja sulje pussit
    • Anna kimchin levätä jääkaapissa vähintään 48 tuntia ennen tarjoilua
  6. Tarjoiluun

    • Laita keitetty ja maustettu riisi kulhoon ja koristele soijapavuilla, kimchillä, pikkelöidyllä retiisillä ja pavuniduilla.
    • Paista NoChicken Chunks -palat vähäisessä öljyssä 2 minuuttia ja lisää marinadi. Tämä voidaan tehdä päivä tai kaksi etukäteen.
    • Koristele bowl NoChicken Chunkseilla, kastikkeella, hienonnetulla kevätsipulilla, paahdetulla seesaminsiemenillä, limen lohkolla ja tuoreella korianterilla.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu