Menu

Raaka-aineet

+

Työohje


Ramen on herkullinen nuudeli-limekeitto, josta syödään lukuisia muunnelmia Kiinassa, Japanissa ja Koreassa. Tämä korealainen versio on voimakkaasti maustettu ja ruokaisa keitto.

...

Valmistus

  1. Työohje

    • Kiehauta vesi kananmunia varten. Kun vesi kiehuu, laita munat veteen ja anna niiden kiehua täsmälleen 6 minuuttia ja 20 sekuntia. Nosta munat sen jälkeen heti pois vedestä ja jäähdytä nopeasti huuhtelemalla.
    • Kuullota valkosipuli- ja inkiväärimaustepyreetä, chilitahnaa sekä sipulia Aromiöljyssä noin 2 minuuttia.
    • Kaada sen jälkeen joukkoon vesi ja Knorr Kanafondi ja kiehauta.
    • Kuori kananmunat ja halkaise ne terävällä veitsellä.
    • Asettele keitetyt nuudelit, freesatutsienet, suikaloitu kiinankaali, leikattu kevätsipuli ja munanpuolikkaat tarjoilukulhoihin.
    • Kaada kuuma liemi päälle.
    • Ripottele pinnalle paahdettua sipulia, korianteria ja seesaminsiemeniä
  2. Step 2

    • Kiehauta vesi kananmunia varten. Kun vesi kiehuu, laita munat veteen ja anna niiden kiehua täsmälleen 6 minuuttia ja 20 sekuntia. Nosta munat sen jälkeen heti pois vedestä ja jäähdytä nopeasti huuhtelemalla.
    • Kuullota valkosipuli- ja inkiväärimaustepyreetä, chilitahnaa sekä sipulia Aromiöljyssä noin 2 minuuttia.
    • Kaada sen jälkeen joukkoon vesi ja Knorr Kanafondi ja kiehauta.
    • Kuori kananmunat ja halkaise ne terävällä veitsellä.
    • Asettele keitetyt nuudelit, freesatutsienet, suikaloitu kiinankaali, leikattu kevätsipuli ja munanpuolikkaat tarjoilukulhoihin.
    • Kaada kuuma liemi päälle.
    • Ripottele pinnalle paahdettua sipulia, korianteria ja seesaminsiemeniä
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu