Menu

Raaka-aineet

+

Valmistusohje


...

Valmistus

  1. Valmistusohje

    Laita voidellun GN-vuokaan perunasuikaleet, sipulikuutiot ja kinkkusuikaleet.
    (20 annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 1/Sekoita liemen ainekset keskenään ja anna tekeytyä pari minuuttia, kunnes liemi suurustuu. Kaada liemi vuokaan.

    Paista kiusaus höyrypaistolla +150 °C:n (60% kosteus) lämpötilassa 30 -40 minuuttia ja kiertoilmapaistolla + 160 ºC noin 10 minuuttia kunnes ruoan sisälämpötila on vähintään + 75ºC
    Anna veteäytyä hetki ennen tarjoilua.
    Kiusaus säilyy kypsentämättä kylmässä +4 - + 6 C:ssa 48 h ja +2 - +4 C:ssa 72 h.1 65 mm GN-vuokaa)
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu