Menu

Raaka-aineet

+

Täyte

Kastike

  • Vesi 9.0 l
  • Ruokakerma 15% 3.0 l
  • Sulatejuusto, Juokseva 2.0 kg
  • Knorr Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 L 1.0 kg
  • Knorr Lihaliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 100.0 g
  • Viispippuri, rouhittu 15.0 g

Viimeistely

  • Juustoraaste, vähärasvainen 500.0 g

Helppo ja täyteläinen vaihtoehto ruokapöytään

...

Valmistus

  1. Täyte

    • Lado lasagnettepalat, kinkku- ja paprikasuikaleet sekä sipulikuutiot GN-vuokiin
    • Huom! 20 annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 1/1 65mm GN-vuokaa
  2. Kastike

    • Valmista kastike sekoittamalla vesi, ruokakerma ja, juokseva sulatejuusto, Peruskastike ja mausteet
    • Kaada kylmä kastike vuokiin (n. 3 l kastikettaper 1/1 GN-vuoka)
  3. Viimeistely

    • Ripottele vuokien pinnalle juustoraastetta
    • Paista yhdistelmäuunissa höyrypaistolla kypsäksi 160 asteessa noin 45-50 minuuttia
    • Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu