Menu

Raaka-aineet

+

Caponata

  • Munakoiso 0.8 kg
  • Kesäkurpitsa 0.8 kg
  • paprika 0.3 kg
  • Varsiselleri 0.2 kg

Kastike

Viimeistely

  • Oliivi, kivetön 0.2 kg
  • Kikherne, säilyke 0.3 kg

Ruokaisa salaatti, joka saa makumaailmansa Italiasta.

...

Valmistus

  1. Caponata

    • Kuutioi munakoiso, kesäkurpitsa ja paprika
    • Sekoita ne keskenään
    • Laita kasvikset uunipellille ja paahda 220 c 10 min
    • Pilko varsisellerit
    • Lisää varsisellerit paahdettujen kasvisten joukkoon
  2. Kastike

    • Sekoita kastikeainekset keskenään
  3. Viimeistely

    • Sekoita kastike paahdettujen kasvisten ja varsisellerin joukkoon
    • Kypsennä uunissa 200 c vielä 20 minuuttia
    • Lisää oliivit sekä kikherneet ja mausta
    • Jäähdytä ja tarjoile
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu