Menu

Raaka-aineet

+

Ramenliemi:

Lisäkkeet ja viimeistely:

  • tofua 0.3 kg
  • Porkkana 0.2 kg
  • Fenkoli 0.2 kg
  • Retiisi 0.1 kg
  • Soijapapu 0.1 kg
  • Itu 0.1 kg

Helppo ja maukas keitto Japanista. Vaihtamalla lientä ja proteiinia, voidaan ramenia varioidan lukuisin eri tavoin.

...

Valmistus

  1. Ramenliemi:

    • Laita liemiainekset kattilaan
    • Kiehauta liemi
  2. Lisäkkeet ja viimeistely:

    • Kuutioi tofu
    • Siivuta porkkanat, fenkolit ja retiisit ohuiksi lastuiksi kylmään veteen
    • Kasaa hyvin valutetut kasvikset ja tofu kulhoon kerroksittain
    • Kaada kuuma ramenliemi juuri ennen tarjoilua kasvisten päälle
    • Koristele leikatulla kevätsipulilla
    • Lihaisamman version saat vaihtamalla tofun kananmunaan, possuun, nautaan tai broileriin sekä liemen Knorr professiona kana- tai härkäliemeen
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu