Menu

Raaka-aineet

+

Wallenbergin pihvi

Sienikastike

Karhunlaukkaöljy

  • karhunlaukkaa 100.0 g
  • pinaattia 50.0 g
  • rapsiöljyä tai muuta neutraalia 200.0 ml
  • kasviöljyä

Sieni "duxellet"

Crudite-salaatti

  • porkkanaa (violettia) 4.0 pc
  • päivää 10.0 pc
  • pientä punasipulia 4.0 kpl

Sinapinsiemenliemi

Broccolinia ja sinapinsiemeniä

  • sinapinsiemeniä 30.0 g
  • kaltattua broccolinia 8.0 kpl
  • Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg 100.0 g
  • Luonnonkukkia, yrttejä ja krassia

...

Valmistus

  1. Wallenbergin pihvi

    • Yhdistä kypsentämätön Vegetarian Butcher Raw NoBeef
      -valmiste, mausteet ja herkkutattijauhe. Sekoita tasaiseksi massaksi yleiskoneessa.
    • Lisää kasvipohjaista kermaa vähän kerrallaan, samalla
      täydellä teholla sekoittaen. Anna jäähtyä kymmenen
      minuuttia. Muotoile taikinasta 50 gramman pihvejä
      pyöreällä metallimuotilla. Leivitä pankojauholla.
    • Paista pihvit kullanruskeiksi molemmin puolin kuumalla
      pannulla runsaassa öljyssä. Viimeistele vielä uunissa,
      kunnes sisälämpötila on noussut 72 °C:seen.
  2. Sienikastike

    • Paista hiivaa uunissa 130 °C:ssa tunnin ajan. Anna hiivan
      jäähtyä huoneenlämmössä. Jauha jauheeksi. Kuumenna
      kerma, Knorr sienifonditiiviste ja sokeri kiehuvaksi. Mausta
      sitruunamehulla ja jauhetulla hiivalla.
    • Koristele kastike karhunlaukkaöljyllä ennen tarjoilua.

      Huomioi, että tämä resepti sisältää maitotuotteita.
  3. Karhunlaukkaöljy

    • Sekoita kaikki ainekset Thermomixissä 90 asteessa kahdeksan minuuttia ja valuta öljy.
  4. Sieni "duxellet"

    • Silppua sienet veitsellä hienoksi ja leikkaa
      sipulit brunoise-kuutioiksi.
    • Sulata voi ja kuullota sipulit pehmeiksi, lisää
      sienet ja hauduta, kunnes valmiit.
    • Lisää portviini ja Maille Sherryviinietikka ja
      anna hautua, kunnes ne ovat lähes haihtuneet.
    • Lisää lopuksi Knorrin sienifondi, kerma ja
      timjaminlehdet.
    • Anna hautua, kunnes liemestä on jäljellä 1/3 tai
      tiivistä haluttuun koostumukseen.
    • Mausta lopuksi suolalla ja vastajauhetulla
      pippurilla.

      Huomioi, että tämä resepti sisältää maitotuotteita.
  5. Crudite-salaatti

    • Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään.
    • Pyri aina käyttämään kauden raaka-aineita.
    Huomioi valmistusaika (7-10 päivää)
  6. Sinapinsiemenliemi

    • Yhdistä kaikki liemen raaka-aineet kattilassa,
      kiehauta.
    • Anna hautua noin 30 minuuttia.
    • Siivilöi yrtit ja mausteet.
    Valmista liemi ennen kuin siirryt "Broccolinia ja sinapinsiemeniä" -ohjeeseen.
  7. Broccolinia ja sinapinsiemeniä

    • Sekoita sinapinsiemenet liemeen (liemen valmistaminen ohjeistettu ylempänä) ja anna
      kiehua miedolla lämmöllä noin 12 minuuttia.
    • Anna jäähtyä ja siivilöi sinapinsiemenet.
    • Dippaa broccolinit ensin majoneesissa ja
      sitten pikapikkelöidyissä sinapinsiemenissä.
    Valmista ensin "Sinapinsiemenliemi" ja jatka sitten tähän ohjeeseen.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu