Menu

Raaka-aineet

+

Työohje

  • Sipuli 1.5 kg
  • Fenkoli 1.5 kg
  • Porkkana 3.0 kg
  • Varsiselleri 1.0 kg
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.2 l
  • Juustokumina
  • Kurkuma

.

.

  • Broileri/kana, kypsä & kuutioitu 4.0 kg
  • Minipinaatti 0.5 kg
  • keitettyjä ja huuhdottuja kikherneitä 3.0 kg
  • Sumac, maustekukka 30.0 g

Juutalaisessa keittiössä kanakeitolla on merkittävä rooli. Kanakeitto on juhlaruoka, josta löytyy yhtä monta reseptiä, kuin on tekijää. Tällä reseptillä saat maistuvan ja terveellisen keiton.

...

Valmistus

  1. Työohje

    Kuutioi sipulit, porkkanat, varsisellerit ja fenkolit. Freesaa kasviksia öljyssä noin5 minuuttia. Lisää loppuvaiheessa kuivamausteet ja freesaa vielä hetki.
  2. .

    Lisää vesi, kanaliemi sekä maustepuréet. Keitä kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.
  3. .

    Lisää kypsät kanakuutiot, valutetut ja huuhdotut kikherneetsekä minipinaatti. Kiehauta ja tarkista maku.
    Ripottele keiton pinallehalutessasi sumacia.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu