Menu

Raaka-aineet

+

Täyte

  • Kaali, suikaloitu 3.0 kg
  • Härkis, harkäpapuvalmiste 0.7 kg
  • Täysjyväriisi 0.4 kg
  • Porkkanasuikale, pakaste 0.4 kg
  • Sipuli 0.2 kg

Liemi

  • Vesi 2.0 l
  • Knorr Kasvisliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 60.0 g
  • Suola 10.0 g
  • Mustapippuri, rouhittu 3.0 g
  • Meirami 4.0 g
  • Siirappi 0.2 kg

Puolukkasalsa

  • Sokeri 70.0 g
  • Omenakuutio, pakaste 0.1 kg
  • Puolukka, pakaste, kotimainen 0.4 kg

Perinteisen kaalilaatikon maistuva kasvisversio puolukkasalsan kera. 

...

Valmistus

  1. Täyte

    • Kuullota kaalisuikaleet sekoittavassa padassa tai esipaista yhdistelmätoiminnolla 150 asteessa noin 10 minuuttia
    • Kuutioi sipuli
    • Lisää kaalin joukkoon Härkis, riisi, porkkanasuikaleet ja kuutioitu sipuli
    • Annostele vuokaan
  2. Liemi

    • Sekoita liemen ainekset ja kaada vuokaan
    • Valuta pintaan siirappi
  3. Viimeistely

    • Paista yhdistelmätoiminnolla 150 asteessa, 50% kosteus, noin 45 minuuttia
    • Laita kansi vuoan päälle lämpösäilytyksen ajaksi
  4. Puolukkasalsa

    • Sekoita puolukkasalsan ainekset keskenään
    • Tarjoile kaalilaatikon lisäkkeenä
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu