Menu

Raaka-aineet

+

Työohje


Jambalaya saapui Amerikkaan espanjalaisten maahanmuuttajien mukana. Espanjalaiset halusivat tehdä paellaa, mutta koska sahramia ei ollut saatavilla, heidän oli pakko keksiä jotain muuta, jonka maku muistuttaisi kotimaasta.

...

Valmistus

  1. Työohje

    • Ruskista sipuli ja makkarakuutiot Aromiöljyssä. Lisää viipaloitu selleri ja suikaloitu paprika. Jatka ruskistamista.
    • Sekoita joukkoon Knorr Tomatino, maustepyreet, worcesterkastike ja tumma riisi.
    • Kaada vesi ja kanafonditiiviste pataan. Lisää juustokumina, laakerinlehti ja suola. Anna padan hautua kannen alla välillä sekoittaen, kunnes riisi on lähes kypsää.
    • Lisää haluamasi pääraaka-aine: kypsää broileria, kalaa, äyriäisiä tai kasviksia. Anna padan hautua, kunnes kaikki ainekset ovat kypsiä.
    • Ripottele päälle tuoretta persiljaa ennen tarjoilua.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu